pátek 30. května 2014

Bezinková sezóna

4 komentáře:

  1. Zuzano je to vlastně ovocný puding, plánuji to využívat jako ochucující základ do pudingu nebo krému, do domácí zmrzliny, do bílého jogurtu. je to takový můj pracovní název, abych to od sebe odlišila.

    OdpovědětVymazat
  2. Budu hrozně otravná ,ale mohla by jsi mi napsat recept.Děkuji moc.

    OdpovědětVymazat
  3. |Zuzko moc ráda ho sem vložím, hned jak si budu jistá receptem. Potřebuji to ještě jednou vyzkoušet a zapsat recept. tohle vzniklo z tohohle receptu
    http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2014/05/zele-z-kvetu-cerneho-bezu.html
    a protože mi to nechtělo zhoustnout, tak jsem to zahustila 6-8lžícemi gustinu /kukuřičný škrob/.

    OdpovědětVymazat